Nežni Dalibor sutra u Parobrodu predstavlja novi album

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nežni Dalibor" sutra u "Parobrodu" predstavlja novi album

Alternativna rok grupa "Nežni Dalibor" predstaviće sutra (sreda, 30. mart, 20h) u "Parobrodu" (Kapetan Mišina 6a) svoj novi album "Normalan život". Ulaz na promociju je slobodan.

"Nežni Dalibor" je kao srednjoškolski bend osnovan 1995. godine u Vranju. Svoj debi ostvaruju singlom "Značajan događaj” na kompilaciji "Jutro će promeniti sve".

Prvi album "Sredstva i veštine" objavljuju 2008. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimljen u studiju "Digimedia", u kojem je snimljen i novi album. S albuma "Sredstva i veštine" izdvojio se singl "Ti si sam".

"Dugo nije bilo inteligentne pop ploče od formata, možda još od Eve Braun, čija 'Prisluškivanja' (1992) su se desila kad nikom nisu bili potrebni albumi te vrste niti je iko mogao da ih primi na pravi način, pa ih je tek uporan rad, talenat i revalorizacija vratila na zasluženo mesto”, napisao je u recenziji albuma "Sredstva i veštine” Dragan Ambrozić, u veb magazinu "Popboks".

Nakon izlaska prvog albuma, bend je intenzivno nastupao širom zemlje i regiona, na samostalnim koncertima, ali i na značajnim festivalima ("Exit", "Jelen pivo", "Trenchtown"...).

Povezane vesti: Književno veče i izložba posvećeni Romkinjama Promocija debi albuma grupe "Ika"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.