Nestala žena kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala žena kod Vranja

Policija od 16. maja, kada je i prijavljen nestanak, traga za 65-godišnjom Mirjanom Mirom Stojanović iz vranjskog Golemog sela.

Mirjana je, prema rečima meštana ovog kraja, zadnji put viđena u mahali Goli Mlaz, a policija i rodbina od tada bezuspešno tragaju za njom.

Iz policije apeluju da, ukoliko neko raspolaže bilo kakvim informacijama o ovoj ženi, pozove najbližu policijsku stanicu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

DA LI STE JE VIDELI: Nestala Mirjana Stojanović iz Vranja

Izvor: Kurir, 17.Maj.2016

...Nestanak je prijavljen juče i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju odmah su preduzeli i preduzimaju mere na njenom pronalasku, navodi se u saopštenju..Raspisana je i potraga za nestalim licem na celoj teritoriji Republike Srbije, dodaje MUP..Policijska uprava u Vranju poziva građane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.