Nestala devojčica kod Bujanovca

Izvor: OkRadio.rs, 19.Nov.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojčica kod Bujanovca

Vranje -Devojčica iz okoline Bujanovca nestala je u petak 16. novembra, potvrdili su iz vranjske policije. Iz Policijske uprave Vranje  nisu saopštili više detalja, osim da se traga za starijom tinejdžerkom, koja ima 16 godina.. Nestanak devojčice prijavio je njen otac u subotu 17. novembra, ali to je sve što je o ovom slučaju rekla policija. - Ne možemo iznositi u javnost više detalja - saopštili su iz vranjske policije. Intenzivna potraga za devojčicom  je u toku.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nestala devojčica iz okoline Bujanovca: Policija na nogama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018

Devojčica iz okoline Bujanovca nestala je u petak 16. novembra, potvrdili su iz Policijske uprave Vranje..Policija nije želela da saopštili više detalja, osim da se traga za starijom tinejdžerkom, koja ima 16 godina...Nestanak devojčice prijavio je njen otac u subotu 17. novembra, ali to je sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.