Nepoznata osoba izgorela u požaru

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznata osoba izgorela u požaru

VRANJE –  U požaru koji je večeras izbio u zgradi Njegoševoj ulici u Vranju a, stradala je za sada nepoznata osoba. Požar čiji uzrok je nepoznat brzo je lokalizovan.

„Ono što je sada izvesno je da je požar prijavljen nešto posle 18 sati, vatrogasne ekipe su izašle na teren i pronašle ugljenisano telo za sada nepoznate osobe. Leš je prebačen na odeljenje patologije  vranjske Bolnice, gde se radi na utvrđivanju identiteta“, kažeDragan Stamenković PR vranjske policije.

Komšije kažu da je u tom stanu sam stanovao stariji čovek, a niko ne zna čime se bavio.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: Nepoznat čovek izgoreo u požaru!

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2015

VRANjE – Ugljenisano telo za sada neidentifikovane osobe pronađeno je u stanu stambene zgrade u Njegoševoj ulici, nakon što su vatrogasci lokalizovali požar koji je izbio u ponedeljak kasno popodne. Dragan Stamenković, pr vranjske policije, rekao je za “Novosti” da je za sada nepoznat uzrok...

Nastavak na Večernje novosti...

Vranje: Muškarac stradao u požaru

Izvor: Blic, 15.Dec.2015, 10:14

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković rekao je da su vatrogasne ekipe sinoć nakon lokalizovanja požara u jednom od stanova pronašli ugljenisano tijelo za sada nepoznate osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.