Neočekivani skok: U Vranju ŠEST NOVOZARAŽENIH virusom korona

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2020, 10:45

Neočekivani skok: U Vranju ŠEST NOVOZARAŽENIH virusom korona

U ponedeljak, 4. maja, u Vranju je registrovano šest pozitivnih lica na virus korona. Prema podacima sa sajta covid19.rs, na dan 4. maja, registrovano je šest pozitivnih lican a virus korona u Pčinjskom okrugu i svi su iz Vranja.   Takođe, šest pozitivnih je bilo i u Leskovcu, a osam u Nišu.   Osim Beograda, gde su registrovana 24 pozitivna, svi ostali gradovi i opštine u Srbiji imaju manje novozaraženih.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu ukupno 162 lica zaražena korona virusom

Izvor: Danas, 05.Maj.2020

Prema zvaničnim podacima sa sajta Covid19.rs u sedam opština Pčinjskog okruga zaraženo je korona virusom ukupno 162 osobe, od čega najaviše 77 u Vranju, od čega se u kućnoj izolaciji nalazi i jedna kompletna smena službe Hitne pomoći vranjanskog ZC.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.