Nedelja u znaku ROLERA (FOTO) i dobrih rezltata

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja u znaku ROLERA (FOTO) i dobrih rezltata

Protekle nedelje Besna kobila i Vranje bili su centar Evropskog slaloma na rolerima. Od utorka 30.7 - 02.8. na Besnoj kobili održan je Roller Race kamp za sve kategorije pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije, Srpske skejtbord i roler fedracije, tehnički organizator kampa bio je naš klub. Rukovodilac kampa jedan od najboljih Svetskih trenera Patrik Štipmfl iz Nemačke. Demostratorke na kampu su bile jedna od najboljih Svetskih slalomašica današnjice Julija Šleger i najbolja Poljska slalomašica Anja Novak. Učešće na kampu su uzeli timovi iz Nemačke, Poljske,Letonije,Italijei Slovenije kao gosti i naravno članovi našeg kluba kao domaćini kampa.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelja u znaku ROLERA (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 05.Avg.2019

Protekle nedelje Besna kobila i Vranje bili su centar Evropskog slaloma na rolerima. Od utorka 30.7 - 02.8. na Besnoj kobili održan je Roller Race kamp za sve kategorije pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije, Srpske skejtbord i roler fedracije, tehnički organizator kampa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.