Nedelja Crvenog krsta

Izvor: OkRadio.rs, 07.Maj.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja Crvenog krsta

Svetski dan Crvenog krsta i “Nedelja Crvenog krsta” biće obeleženi u Vranju od 8. do 15. maja 2015. U organizaciji Crvenog krsta sve aktivnosti odvijaće se pod sloganom “Snaga humanosti, osnovni principi u akciji“. Obeležavanje počinje u petak prijemom za penzionere i volontere te organizacije, na Svetski dan Crvenog krsta. Istog dana  biće organizovana i akcija  dobrovoljnog davanja krvi u Manastiru "Sveti Simeon". U okviru „Nedelje Crvenog krsta“ biće naredne suboote održano i gradsko takmičenje iz prve pomoći na sportskom centru u Vranju.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nedelja Crvenog krsta u Vranju

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2015

VRANJE – ,,Snaga humanosti – osnovni principi u akciji“ moto je ,,Nedelje Crvenog krsta“, koja će u Vranju  biti održana od 8. do 15. maja. Prema rečima sekretara Crvenog krsta u Vranju Tomislava Stefanovića tokom ovog perioda biće organizovane brojne aktivnosti. Između ostalog, biće...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.