Nastavak Zone Zamfirove snima se u Vranju

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak Zone Zamfirove snima se u Vranju

VRANJE – Reditelj Jug Radivojević  najavio je u razgovoru sa gradonačelnikom Vranja snimanje nastavka filma “Zona Zamfirova” koje će se odvijati u sedam gradova Srbije, među kojima se nalazi i Vranje.

Ekipa glumaca predvođena Milanom Vasićem, koji će igrati Maneta kujundžiju, i Brankicom Sebastijanović, u ulozi Zone, snimaće filma “Vrati se, Zone” >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << , za koje su scenario napisali Ivana i Miroslav Mitić, po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle“ Dušice Milanović Morike.

Po rečima reditelja Juga Radivojevića,  snimanje će biti obavljeno na dve lokacije i to u Narodnom muzeju i Muzej kući ,,Bore Stankovića“, od 24. avgusta do 1.septembra ,a pored Vranja film će biti sniman i u Novom Pazaru, Pirotu, Vlasini, Nišu, Valjevu, Senti i Beogradu.

,,Izuzetno mi je drago što će Vranje biti deo jednog velikog umetničkog projekta i kao lokalna samouprava pružićemo vam kompletnu logističku podršku„, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković u razgovoru sa filmskom ekipom.

Radivojević podseća da su pripreme za snimanje počele još 2013, sa namerom da se film najvećim delom snima na Vlasinskom jezeru,ali da je zbog nedostatka sredstava taj proces znatno usporen.

Premijera filma planirana je za 24.januar naredne godine u Beogradu.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ekipa filma „Vrati se Zone“ kod gradonačelnika

Izvor: JUGpress.com, 22.Jul.2016

VRANJE..Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković razgovarao je sa rediteljem..Jugom Radivojevićem i timom stručnjaka, povodom snimanja filma „Vrati se..Zone“...Deo filma biće snimljen u Vranju, odnosno u Narodnom muzeju i Muzej kući..„Bore Stankovića“. Pored Vranja predviđeno je još...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.