Izvor: juGmedia, 16.Apr.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna drama u Crnoj Gori

VRANJE – Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja, gostovaće u subotu 18., i nedelјu 19. aprila 2015. god. u Crnoj Gori sa predstavom „Narodna drama“ u režiji Snežane Trišić. To je prvo gostovanje vranjskog pozorišta u Crnoj Gori posle pauze duge skoro 20 godina. „Narodna drama“ uvrštena je ove godine u zvanični program festivala HAPS, koji se u Hrceg Novom održava po 20. put. i odigraće se u Hrcegnovskom pozorištu u subotu, 19. aprila, a sutradan Vranjanci će gostovati sa ovom predstavom i u Nikšiću, u tamošnjem pozorištu. Ove godine HAPS se održava pod motom „Ploviti se mora“, a do kraja aprila
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjsko pozorište na Festivalu u Herceg Novom

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2015

Pozorište "Bora Stanković" gostovaće za vikend, 18. i 19. aprila, u Crnoj Gori sa predstavom "Narodna drama" u režiji Snežane Trišić na "Hercegnovskim aprilskim pozorišnim svečanostima".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.