Napeto o budžetu na Skupštini

Izvor: OkRadio.rs, 17.Dec.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napeto o budžetu na Skupštini

Osamnaesta sednica Skupštine Vranja počela je u utorak razmatranjem predloga odluke o lokalnom budžetu za narednu godinu. Sednica se za sada održava bez ikakvih problema, a dnevni red usvojen je bez odbornika URS-a, koji su od početka glasali protiv planiranih tačaka.   Na osamnaestoj sednici usvojena je i dopuna dnevnog reda predlozima gradonačelnika za razrešenje članice Gradskog veća zadužene za ekologiju Nele Cvetković i imenovanje vršioca dužnosti direktora „Novog doma".    Više od dva sata od početka sednice, odbornici raspravljaju o prvoj tački koja se odnosi na usvajanje lokalnog budžeta za narednu godinu. Kritike na predlog iznose uglavnom odbornici opozicionog DS-a.   – Opšti je utisak...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Žustra rasprava o budžetu Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2013

Odbornici vranjske Skupštine na sednici koja je počela u 10h raspravljaju o budžetu za 2014. koji bi, prema nacrtu, trebalo da iznosi 2.181.130.000 dinara. Kritikama opozicione DS priključio se i URS.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.