Napadnut gradski većnik u Vranju?!

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut gradski većnik u Vranju?!

VRANJE – Gradski većnik u ostavci Srđan Milošević (SNS), napadnut je juče u centru grada. On kaže da zna ko je nasrnuo na njegov automobil i pretio mu pred svedocima i da je ceo slučaj prijavio policiji.“Bio sam do marketa, kako bi kupio hleba. Čovek je nasrnuo na moj auto, počeo da viče, pljuje i preti kako će me ubiti i mene i moju porodicu i kako ne može ni stranka da mi pomogne“, priča Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za juGmediu.

On napominje da sa Dejanom Nikolićem Kantarom,koji ga je navodno napao,nema nikakve neraščišćene račune i vrlo je zbunjen zbog cele situacije.

„Svi znamo ko je Kantar, ali mi nije jasno zbog čega m je napao. Nisam plašljiv čovek ali mi nije bilo sve jedno“, kaže Milošević.

Ipak u vranjskoj policiji navode da će protov obojice biti podnete krivične prijave.

„Policija će podneti prijave i protiv Miloševića i protiv Nikolića zbog narušavanja janog reda i mira, a kompletan izvešta biće dostavljen tužiocu koji će naložiti dalje mere i radnje“, kaže Dragan Stamenkovć PR vranjske policije.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Kantar napao Bulajku?!

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2014

Član Gradskog veća u ostavci Srđan Milošević, tvrdi da je napadnut u nedelju uveče u centru Vranja. Milošević objašnjava da ga je prilikom izlaska iz velikog “Leon” marketa napao Dejan Nikolić Kantar, osumnjičen za paljevine automobile u gradu. - Čim sam ušao u automobil, Kantar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.