Najstariji već obavili PRAZNIČNU KUPOVINU

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2020, 11:00

Najstariji već obavili PRAZNIČNU KUPOVINU

Građani Vranja stariji od 65 godina i ovog jutra, u vremenskom intervalu od 04 – 07h, imali su priliku da obave kupovinu neophodnih životnih namirnica. Prema podacima sa terena jutros je ovu mogućnost iskoristilo oko 1.600 naših najstarijih sugrađana.    Na teritoriji grada Vranja na usluzi im je bilo 26 maloprodajnih objekata, a ispred  svakog od njih volonteri Kancelarije za mlade i Crvenog krsta Vranje vršili su podelu zaštitnih maski i rukavica, kao i dezinfekciju ruku.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Oko 1.600 najstarijih građana jutros je bilo u kupovini

Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2020

VRANJE..Oko 1.600 najstarijih građana jutros je bilo u kupovini..U ranu zoru i ovog četvrtka, od 4 do 7 sati, građani Vranja od 65 i više godina obavili su kupovinu hrane, lekova i druge neophodne robe...Prema podacima sa terena tu mogućnost iskoristilo je oko 1.600 najstarijih Vranjanaca za...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.