Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi Vranjanci u poseti gradonačelniku

VRANJE

Deca Predškolske ustanove „Naše dete“ u Vranju, u okviru manifestacije „Dečja nedelja“, bili su gosti kod gradonačelnika, dr Slobodana Milenkovića.

Prvi čovek grada poželeo im dobrodošlicu i istako da su mu ovakve posete najlepši momenti u radu.

„U želji da stvorimo još bolje uslove za vaše odrastanje jer ste budućnost Vranja, uređujemo nova igrališta . Zaslužujete da budete bezbrižni i srećni, da vaša lica budu nasmejana“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rekao je gradonačelnik.

Mališani su govorili o pravima deteta i predali listu želja. Deca su govorila i o tome šta žele da rade kad odrastu, a postavljala su i brojna pitanja gradonačelniku.

Direktorka Predškolske ustanove, Vesna Terzić govorila je o značaju održavanja manifestacije ,,Dečja nedelja“ i o aktivnostima koje sprovode.

Najmlađi Vranjanci iz kancelarije gradonačelnika otišli su sa poklonima ne krijući uzbuđenje i radost.

U okviru ove dečje manifestacije koja se uvek održava u oktobru, zamenik gradonačelnika, Nenad Antić i predsednik Skupštine  Dejan Tričković, posetili su vrtić ,,Boško Buha“ u Vranju.

Devojčice i dečaci izveli su prigodni program uz recital. Druženje je nastavljeno uz igru, pesmu i podelu poklona.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.