Nagradni konkurs Kancelarije za mlade

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2012, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradni konkurs Kancelarije za mlade

VRANJE – Povodom obeležavanja 31. januara i 135 godina od oslobođenja Vranja od Turaka, grad  i Kancelarija za mlade raspisuju nagradni literarni konkurs za učenike od 5 – 8. razreda osnovnih škola i od 1 – 4. razreda srednjih škola sa teritorije grada na temu „Čika Mita mene pita: pamtiš li me, potomče?“. Šefica Kancelarije za mlade Milica Anđelković – Jovanović , kaže da je cilj konkursa  podizanje svesti mladih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << o značaju borbe protiv Turaka, do konačnog oslobođenja Vranja 1878. godine. Radove, u formi proza i poezija, ne duže od dve kucane strane formata A4, treba dostaviti Kancelariji za mlade ili elektronski na adresu: kzm.vranje@gmail.com. Rok za slanje radova je sreda, 23. januar 2013. godine.

Proglašenje najboljih radova u kategoriji osnovnih i srednjih škola i dodela nagrada biće organizovani 28. januara, u sklopu obeležavanja Dana Grada.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.