Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2024, 20:36

Nagrađeno petoro učenika škole ,,Stevan Mokranjac” iz Vranja 

VRANJE
Učenici muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” iz Vranja osvojili su pet nagrada za solo pevanje i klarinet na Republičkom takmičenju muzičkih i baletskih škola Srbije u Beogradu.
Nagrade za solo pevanje iz klase nastavnice Marije Đorđević osvojili su Luka Nikolić  drugu nagradu (94 boda) i Sara Mladenović treću nagradu (79 boda). Klavirska pratnju bila je Marija Dinov.
Troje učenika klarineta iz klase nastavnika Aleksandra Pavlovića takođe je osvojilo nagrade. Todor Stanojević osvojio je prvu nagradu (95 boda), Strahinja Jović drugu nagradu (93 boda) i Jovan Mladenović drugu nagradu (85 boda). Klavirska pratnja bila...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

4 nagrade za mlade trubače iz Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 18.Apr.2024, 10:35

Učenici Muzičke škole “Stevan Mokranjac“ iz Vranja, osvojili su dve prve i dve druge nagrade na Republičkom takmičenju u Beogradu. Trubači, učenici Muzičke škole “Stevan Mokranjac“, Luka Dejković i Alen Krstić, osvojili su prvo mesto na Republičkom takmičenju učenika muzičkih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.