Nagrađeni najbolji sportisti u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni najbolji sportisti u Vranju

Tradicionalna svečanost na kojoj su proglašeni najbolji pojedinci i kolektivi u vranjskom sportu u protekloj godini, održana je u sali hotela Vranje, po 37. put. Najbolja sportistkinja Vranja za 2013. godinu je, po treći put za redom, reprezentativka u kik boksu, Dragana Sretenović, dok je najbolji sportista Vranja, strelac Miloš Tasić, reprezentativac Srbije, drugi put za redom, dok je najbolji sportski kolektiv Rukometni klub Vranje 1957, jedina ekipa iz grada koja se plasirala u viši rang takmičenja, odluka je komisija za izbor, koju je imenovalo Gradsko veće. Ona je po kategorijama izabrala najbolje u vranjskom sportu za prethodnu, 2013. godinu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašeni najbolji sportisti Vranja

Izvor: juGmedia, 30.Jan.2014

VRANJE – Na tradicionalnoj svečanosti, sinoć su u Vranju proglašeni najbolji pojedinci i kolektivi. Najbolja sportistkinja u prošloj godini je Dragana Sretenović, članica Kik-boks kluba „Vranje“a  najbolji sportista je Miloš Tasić, član Streljačkog kluba „Vranje“.Priznanje za najbolji...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.