Nagrade za najbolje studente

Izvor: JUGpress.com, 21.Dec.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade za najbolje studente

VRANJE

Gradsko veće u Vranju raspisalo je javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada.

Konkurs se odnosi na školsku 2017/2018. godinu i mogu se javiti studenti čiji je prosek ocena iznad 9,25, kaže gradska većnica zadužena za kulturu i obrazovanje, Zorica Jović.

Neophodno je da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnovač Republika Srbija, autonomna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pokrajina ili lokalna samouprava. Da su redovni studenti od 3 do 6 godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija ili studenti master studija. Da su prvi put upisali odgovarajuću godinu i da nisu obnovili nijednu godinu studija.

Biće nagrađeno 30 najboljih studenata sa po 20.000 dinara. Novac će im biti uručen u januaru 2018. godine. U gradskom budžetu u te svrhe je predviđeno 600.000 dinara.

Konkurs je otvoren do 4. januara naredne godine.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.