Načelnik Dečijeg odeljenja postavljen na mesto upravnika Bolnice u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2020, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Načelnik Dečijeg odeljenja postavljen na mesto upravnika Bolnice u Vranju

Nakon što je dosadašnji upravnik Bolnice u Vranju Saša Đorđević podneo ostavku zbog, kako je rekao, neslaganja oko organizacije posla sa direktorkom Zdravstvenog centra, za novog upravnika Bolnice postavljen je dosadašnji načelnik Dečijeg odeljenja Nikola Popović, potvrdila je za Južne vesti Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra Vranje.

Novi upravnik, pedijatar >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nikola Popović u zadnje 2 godine obavljao je dužnost načelnika Dečijeg odeljenja oko 2 godine.

Podsetimo, specijalista opšte hirurgije Saša Đorđević je juče podneo pisanu ostavku na funkciju upravnika Bolnice, a osim da je bilo neslaganja sa direktorkom, o detaljima nije želeo da govori.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Imenovan novi upravnik bolnice

Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2020, 13:44

VRANJE..Dr Nikola Popović, pedijatar, novi je upravnik Opšte bolnice u Vranju, potvrdila je za Jugpress direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, dr Ljiljana Antić...Popović će na funkciji upravnika zameniti hirurga, dr Sašu Đorđevića, koji je u utorak podneo neopozivu ostavku...Novi upravnik ...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.