Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2020, 18:14

Na virus kovid 19 u Vranju pozitivno još šest osoba

VRANJE

Od od ukupno 110 uzoraka koje je Zavod za javno zdravlje iz Vranja, u ponedeljak, poslao u laboratorije u Nišu i Beogradu stigli su rezultati za 86.

Ispitivanja su pokazala da je kod  šest lica potvrđeno prisustvo virusa kovid 19.

Zaključno sa jučerašnjim danom, od početka epidemije, na teritoriji Grada Vranja ukupno su inficirana 284 lica.

Izlečeno je 48 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Od komplikacija uzrokovanih koronavirusom preminulo je šestoro lica.

Mada nema zvanične potvrde neki mediji su objavili da je direktor jedne državne ustanove u Vranju pozitivan na virus i da je zajedno sa članovima porodice smešten u Bolnicu.

Prostorije te ustanove su, u ponedejak, dezinfikovane, a preduzete su i druge neophodne mere zaštite zaposlenih od infekcije.

Takođe se, spekuliše i da se korona pojavila i u Višem sudu u Vranju.

Sve to ukazuje na činjenicu da je virus i dalje prisutan u Vranju i da je neophodno primenjivanje svih preventivnih mera kako bi se sprečilo njegovo dalje širenje.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.