Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2021, 11:53

Na teritoriji grada Vranja vakcinacija bez zakazivanja i po selima

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje sa svojim mobilnim ekipama tokom ove nedelje nastavlja vakcinaciju stanovništva bez zakazivanja u seoskim sredinama, saopšteno je danas.

Sem u selu Pavlovac gde će se za iminizaciju stanovništva od virusa Kovida 19 koristiti prostorije Osnovne škole “Sveti Sava” u svim ostalim selima meštani će biti vakcinisani >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u zdravstvenim ambulantama Zdravstvenog centra Vranje, sa početkom od 10:00 časova i trajaće dok bude zainteresovanih za vakcinaciju.

Vakcinacijom će biti obuhvaćeni i svi zainteresovani meštani okolnih sela, istog dana za svako selo gde će biti organizovana imunizacija stanovništva.

U ponedeljak vakcinacija se realizuje u selu Pavlovac, u utorak u selu Vrtogoš, u sredu iminizacija stanovništva je u selu Ćukovac, u četvrtak u selu Rataje i u petak na Bareliću.

Vakcinacija se realizuje u saradnji sa predsednicima Mesnih odbora.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nastavlja se VAKCINACIJA u SELIMA: Bez zakazivanja u još PET MESTA

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2021

Zdravstveni centar (ZC) Vranje sa svojim mobilnim ekipama tokom ove nedelje nastavlja vakcinaciju stanovništva bez zakazivanja u seoskim sredinama, saopšteno je iz ove ustanove. Sem u selu Pavlovac gde će se za iminizaciju stanovništva od virusa Kovida 19 koristiti prostorije Osnovne škole "Sveti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.