Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jul.2023, 11:30

Na prodaju imovina vranjske štamparije „Nova Jugoslavija“

Jedno od najstarijih preduzeća u vranjskoj privredi štamparija „Nova Jugoslavija“ nalazi se u stečaju od 2010.godine, a sada je objavljen novi poziv za prodaju celokupne imovine po početnoj ceni od 43,7 miliona dinara.
Grafičko-izdavačko preduzeće Nova Jugoslavija u Vranju prodaje 14 objekata matičnog preduzeća i pokretnu imovinu, po početnoj ceni od oko 43,7 miliona dinara (oko 372.000 evra), objavljeno je iz Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Vranje News.
Objekti koji će biti na prodaji nalaze se na Trgu Bratstva i jedinstva u Vranju, gde se nalazilo nekada i sedište ove privredno uspešne firme koja je do sada imala više bezuspešnih pokušaja prodaje.
Ukupna površina je oko 2.300 kvadrata, a reč je o ukupno trinaest zgrada ovog štamparskog preduzeća, dva magacina, kotlarnici, portirnici i pomoćnoj zgradi.
Preduzeće se nalazi u stečaju punih trinaest godina, a za to vreme rasprodate su samo štamparske mašine, dok su objekti prepušteni propadanju, pa najveću vrednost predstavlja zemljište.
Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.
Komentari

Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.