Na poslednjoj Skupštini u ovoj godini programi poslovanja preduzeća

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2016, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na poslednjoj Skupštini u ovoj godini programi poslovanja preduzeća

VRANJE-Predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković sazvao je za četvrtak 29. decembra osmu sednicu lokalnog parlamenta sa početkom od 9 časova, a zbog obimnosti dnevnog reda moguće je produženje sednice i za naredni dan.

Na predstojećoj sednici razmatraće se program rada preduzeća i ustanova  čiji je osnivač grad, a njima će biti pridodate još neke tačke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zakonskih predlagača kao što je Gradsko veće i Mandatno- imunitetska komisija.

„Dnevni red je obiman, program poslovanja uvek izazove neku širu diskusiju tako da će zasedanje  možda biti prebačeno i na 30. decembar, ali to sve zavisi od odbornika“ , kaže Tričković.

Prva sednica u Novoj godini najverovatnije će biti svečana sednica povodom dana grada.

„Ukoliko okolnosti i potrebe nalože održaćemo i ranije, ali programom rada Skupštine predviđena je sednica za 31. januar , dana oslobođenja Vranja od Turaka. Tada se tradicionalno donosi odluka i dobitnicima diploma i priznanja“, rekao je on.

Iako Gradsko veće nije usvojilo program finansijskog poslovanja Apoteke zbog projektovanog duga od 54 miliona dinara, i ova zdravstvena ustanova naćiće se na dnevnom redu jer je od strane Gradskog veća vraćen na doradu i izmenu.

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.