Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2022, 20:50

Na bazi ,,Jug” kod Bujanovca zaustavljena Žitorađa

VRANJE-BUJANOVAC-LESKOVAC-BOJNIK-LEBANE-VLADIČIN HAN

Najzad su dolijali i fudbaleri Žitorađe koji su zaustavljeni u pobedničkom pohodu od ekipe Nebeskih anđela na svom terenu na bazi ,,Jug” kod Bujanovca. Domaći igrači radovali su se minimalnoj ali zasluženoj pobedi od 1:0 i tako pokazali da se na terenu mogu nositi i sa najboljim ekipama u zoni.

Iznenađenje prvenstva su svakako fudbaleri Plantaže >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predvođeni trenerom Bojanom Zdravkovićem koji je veoma dobro ukomponovao igrački sastav i na uspešan način predvodi ih sa trenerske klupe. Trenutno su se skućili na drugoj poziciji sa dva boda manje od vodeće ekipe zonaša Žitorađe iz istoimenog mesta. Igrački sastav Donjostopanjčana je izuzetno kvalitetan i sa nekoliko igrača koji su igrali i u višim rangovima takmičenja.

U nedeljnom meču koji je odigran u Velikom Trnovcu protiv domaće ekipe Trnovca fudbaleri Plantaže demonstrirali su veoma kvalitetnu igru. Odbrana je bila čvrsta i pouzdana, vezni red znalački je kontrolisao igru, a napadači sa dva pogotka Nikola Stanković 56. i u 73.minutu, kao i veterana u ekipi Marjana Stojanović u 63.minutu, doneli su veliku radost svojim navijačima koji ih je u publici bilo tridesetak i koji su bučno navijali za svoju ekipu. Ovaj susret gledalo je oko hiljadu gledalaca, a sama atmosfera bila je više nego korektna od strane izuzetno gostuljubivih domaćina, koji su svom rivalu, posle meča, sportski čestitali na zasluženoj pobedi.

Izgleda da mnogo toga ne štima u redovima Puste reke iz Bojnika. Na svom terenu sa 1:2 poraženi su u susretu sa ekipom OFK Kosanice iz Kuršumlije, a fudbaleri Jablanice iz Medveđe u Badnjevcu su položili oružje u meču sa ekipom domaće Svetlosti, koja je slavila pobedu od 3:1. Vinaračka Mladost 1959 na svom terenu igrala je nerešeno 2:2 sa komšijskim Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja, a nerešenim ishodom 1:1 okončan je i meč u Lebanu između Radana i Morave iz Vladičinog Hana. Trećeplasirana na tabeli leskovčka Sloga sa 2:1 zabeležila je pobedu protiv slabašne ekipe Alakinca iz istoimenog mesta kod Surdulice.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.