Na Stazi vranjskog Deda Mraza i Baka Prase

Izvor: OkRadio.rs, 26.Dec.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Stazi vranjskog Deda Mraza i Baka Prase

Bogdan Ilić, jutjuber koji se predstavlja kao Baka Prase, biće jedan od učesnika programa prednovogodišnje manifestacije „Staza vranjskog Deda Mraza“. Ilić je jedan od najpopularnijih jutjubera u Srbiji sa milionskom publikom na društvenim mrežama.   - Baka Prase će se družiti sa mladim Vranjancima pred sam kraj ove 2018. godine i u subotu, 29.12. sa početkom u 18 sati, biće deo programa koji su organizatori pripremili za vas – poručuju iz Turističke organizacije Vranja koja organizuje ovu manifestaciju.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šafov NOVOGODIŠNJI MASKENBAL

Izvor: OkRadio.rs, 26.Dec.2018

Škola animiranog filma iz Vranja organizuje tradicionalni Novogodišnji maskenbal. Maskenbal će biti održan u subotu 29. decembra, sa početkom u 18 časova u prostorijama ove ustanove. Organizatori su najavili da će biti prikazana projekcija naznačajnijih događaja za ŠAF iz 2018. godine.  

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.