Na Dejana ima ko da misli

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Dejana ima ko da misli

Sa prvim danima svakog novog meseca u proteklih šest godina u Redakciju "Vesti" u Bad Filbelu uredno stiže i mesečni prilog od 55 evra anonimnog donatora iz Minhena za 42-godišnjeg Dejana Miloševića iz Vranja, obolelog od vijetnamskog sindroma i dijabetesa. Izuzetka nema ni ovog puta jer ovaj čovek dobrog srca iz Nemačke dobro zna da bez njegove podrške ovaj nesrećni mladić i njegova samohrana majka Vesna teško da bi imali za najosnovnije - hranu i lekove.

Topla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poruka podrške i dobre želje ne izostaju. Ipak, ovo dobročinstvo ujedno je i zadatak za naše reportere da se po ko zna koji put sretnu sa Miloševićima i verno zabeleže kakvog je Dejan zdravstvenog stanja, budući da se bori da ne ostane bez noge, visokim šećerom u krvi, ali i danima kad ga depresija ne pušta na miru. Skoro 14 godina bespravno žive u stanu nedovršene zgrade bez osnovnih uslova za život, bez struje i vode i ne znaju da li će i doživeti dan kada će se to rešiti.

Zato je sigurno jedino to da Dejan i njegova majka Vesna sami ne bi mogli da izađu na kraj sa zlehudom sudbinom, da im u pomoć nisu pritekli mnogi ljudi dobrog srca širom sveta, a posebno dobrotvor iz Minhena koji ih nijednom nije zaboravio, na čemu će mu ostati večiti dužnici.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.