NOVOSTI SAZNAJU: Državljani Rumunije uhvaćeni na granici sa više od 40 kilograma droge

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2023, 10:31

NOVOSTI SAZNAJU: Državljani Rumunije uhvaćeni na granici sa više od 40 kilograma droge

Na graničnom prelazu Ribarci između Srbije i Bugarske dvojica uhvaćena su dvojica državljanina Rumunije sa preko 40 kilograma droge, potvrđeno je Novostima u Višem javnom tužilaštvu u Vranju. Novosti
Prilikom prelaza državne granice na izlazu iz Srbije u vozilu marke OPEL Zafira  u prtljažniku je pronađen 41 paket  u kojima se nalazi sasušena zelena biljna materija za koju se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da je marihuana.
Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika iz Bosilegrada i Surdulice. Merenje supstance pokazalo je da ima 40145 grama bruto težine, koja je zaplenjena, a dvojici državljanina Rumunije na teret se stavlja neovlašćeno proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge. Osumnjičeni će biti sa krivičnom prijavom privedeni zameniku Višeg javnog tužioca.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije






Opširnije
Izvor: Novosti.rs



Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuli preko granice sa 40 kilograma droge: Rumuni uhvaćeni na srpskoj strani

Izvor: 24sedam.rs, 26.Feb.2023

Uviđaj su izvršili policajci iz Bosilegrada i Surdulice, a kad je supstanca izmerena utvrđeno je da ukupna težina 40.145 grama

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.