NOVA ODLUKA: Još jedna opština nakon Vranja i Vladičinog Hana donela vanredne mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 17:56

NOVA ODLUKA: Još jedna opština nakon Vranja i Vladičinog Hana donela vanredne mere

Zabranjene su organizacije veselja, svadbi, rođendana, sportskih manifestacija, kao i okupljanja više od 5 osoba u zatvorenom i otvorenom prostoru.

To su neke od vanrednih mera koje je proglasio Štab za vanredne situacije opštine Bujanovac.

Ograničeno je i radno vreme ugostiteljskih objekata, kafića, restorana, hotela, kladionica, sala za organizovanje proslava i dečijih igraonica, od 7 do 20 časova.

Vanredne mere su stupile na snagu odmah, a njihovo trajanje zavisiće od razvoja epidemiološke situacije.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PIČI KOLO U JOVANJI KAO DA KORONE NEMA: "Ne uklanjajte šatre, trebaće za COVID bolnicu" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Sinoć je, drugo veče za redom, održan tradicionalni Ivanjdanski vašar...Gradski Štab za vanredne situacije juče popodne je zbog, kako je navedeno, "epidemiološke situacije koja je označena kao preteća", doneo odluku o proglašenju vanredne situacije u gradu na Kolubari...Neke od odluka Štaba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.