NEZAPAMĆENI VANDALIZAM Bahati Vranjanac razbio sanitetsko vozilo da bi se pokazao pred društvom (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 09.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENI VANDALIZAM Bahati Vranjanac razbio sanitetsko vozilo da bi se pokazao pred društvom (VIDEO)

U subotu oko sedam časova ujutru oštećeno je sanitetsko vozilo hitne pomoći u Vranju, kada je na parkingu Doma zdravlja jedan mladić pokušao da se popne na njega, kako bi se pred društvom dokazao.

U pokušaju da se popne, mladić je polomio šoferšajbnu, a kako piše OK Radio, na vozilu je ulubljen i lim na prednjem delu vozila i slomljen je jedan brisač za staklo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Direktorka ZC Vranje, Ljiljana Antić kaže da je rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje oštro osudilo ponašanje mladića.

Zaprepašćeni smo ovakvim vandalizmom. Rukovodstvo Zdravstvenog centra se svim silama trudi da u svim segmentima unapredi zdravstvenu zaštitu, gde imamo ogromnu podršku Ministarstva zdravlja. Uz pomoć donatora, kako pojedinaca tako i organizacija  i društva u celini Zdravstveni centar uz jednu drugu pozitivnu energiju koja se primećuje kod zaposlenih, poprima na ugledu i značaju koji do sada nije imao u lokalnoj zajednici. Ovim činom šteta je pre svega naneta građanima Vranja i ona je nenadoknadiva. Od nadležnih organa očekujemo da se počinilac zlodela identifikuje, adekvatno sankcioniše a materijalna šteta ZC nadoknadi u potpunosti“ , kaže Antićeva.

Zaposleni su slučaj nezapamćenog vandalizma prijavili nadležnim organima, a policijski službenici su izvršili uviđaj i, po pisanju OK Radia, identitet počinioca je poznat policiji.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.