Muzičari iz Niša u akciji za Miljanu

Izvor: juGmedia, 17.Maj.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičari iz Niša u akciji za Miljanu

U cilju pomoći Miljani Ristić Stanković, mladoj majci iz Vranja koja boluje od mijeloblastne leukemije, u Nišu će 20. maja biti organizovan veliki humanitarni koncert.

Koncert će održan u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini, na kome  će nastupiti niški bendovi ABS, Bunker, Opposite Way i Dok7

Organizator ovog humanitarnog događaja je Udruženje građana Balkanrock iz Niša kroz saradnju sa Studentskim kulturnim centrom Niš. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Studentskog Kulturnog Centra Niš, koncert su pordžali i Sportsko Udruzenje Tvrdjava i FatCat Studio.

Ulaz na koncert je 200 dinara, a ko želi, može donirati i više. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor”, kažu organizatori.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.