Muškarac teško povređen u udesu kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 13:04

Muškarac teško povređen u udesu kod Vranja

U sudaru "golfa" i "škode" u selu Davidovac kod Vranja, teške telesne povrede zadobio je 54-godišnji muškarac koji je upravljao "golfom". On je nakon saobraćajne nezgode zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru.

Nezgoda se dogodila u ponedeljak, 22. avgusta, nešto posle 22 sata, a do nje je došlo, kako kažu u policiji, tako što je povređeni muškarac izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u drugu traku i udario u automobil koji mu je išao u susret.

Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "golfa" je zdobio teške telesne povrede i zbrinut je u ZC Vranje - kažu u policiji.

Na teritoriji Policijske uprave Vranje u istom danu dogodila se još jedna nezgoda, u Bujanovcu je povređen pešak kada je na njega naleteo i oborio ga automobil, a on je prošao sa lakšim povredama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.