„Mud Factory“ ima novi spot za pesmu „Where They Sleep“

Izvor: juGmedia, 20.Jan.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mud Factory“ ima novi spot za pesmu „Where They Sleep“

VRANJE – Članovi vranjskog metal sastava“sa njihovog poslednjeg studijskog  izdanja naziva“Project Extinction“. Ovim spotom bend završava promociju poslednjeg studijskog izdanja i polako se posvećuje radu na novom materijalu.

Kompletan video materijal za pesmu „Where They Sleep“ je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3×2 i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu. Spot je sniman krajem novembra meseca prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i nastao je za dva dana. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša.

Objavljivanje spota pratiće promotivni koncerti u Srbiji i regionu. Za sada su potvrđena dva datuma i to 30. januar Factory Fest u Novom Sadu (dvorana Apolo) i 19. februar Niš (BlackStage). Mud Factory će uskoro objaviti i preostale datume najave regionalne turneje kao i detalje nastupa na festivalu u Vranju krajem februara meseca.

Bend Mud Factory je osnovan 2012. godine i za jako kratko vreme ostvaruje niz zapaženih nastupa u Srbiji i regionu. Pobednici su 47. Zajecarske Gitarijade i Wacken Metal Battle festivala. Iza sebe imaju dva EPa „Born For Doom“ i „Project Extinction“. Poslednji njihovi nastupi u krajem 2015.godine na beogradskom „Bleed To Death“ festivalu i Scena fest u Novom sadu bili su ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.



Promocija spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održaće se u subotu 23. januara u 12 sati u prostorijama Američkog kutka u Vranju. Samu projekciju spota pratiće izložba fotografija sa temom pomenutog benda autora Nemanje Đorđevića.

(Kraj)iva

Foto:Nemanja Đorđević

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Novi spot sastava "Mud Factory"

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2016

Metal sastav “Mud Factory”, pobednici 47. “Gitarijade”, snimili su spot za pesmu "Where They Sleep“ sa njihovog poslednjeg studijskog izdanja "Project Extinction"...Promocija spota u Vranju biće održana u subotu, 23. januara u 12 sati, u prostorijama Američkog kutka, a samu projekciju spota...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.