Mrtav pijan seo u neregistrovanu ladu i sleteo s puta

Izvor: OkRadio.rs, 20.Maj.2022, 12:39

Mrtav pijan seo u neregistrovanu ladu i sleteo s puta

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju juče su iz saobraćaja isključili šezdesetogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada koji je, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nezgodu. On je u selu Barbarušince, upravljajući neregistrovanom „ladom“ bez vozačke dozvole i sa 2,73 promila alkohola u organizmu sleteo s puta i zadobio lake telesne povrede.   Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega su podnete prekršajne prijave.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio pijan, bez vozačke dozvole i sleteo s puta

Izvor: JUGpress.com, 20.Maj.2022

VRANJE..Pripadnici saobraćajne policije u Vranju, u četvrtak, su iz saobraćaja isključili muškarca, starog 60 godina, iz okoline ovog grada koji je, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nezgodu...On je u selu Barbarušince, upravljajući neregistrovanom „ladom“ bez vozačke...

Nastavak na JUGpress.com...

FILMSKA POTERA NA AUTO-PUTU Vozio 200 kilometara na sat sa 2,19 promila alkohola u krvi

Izvor: Blic, 20.Maj.2022

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su danas i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača, od kojih je jedan vozio sa 2,19 promila alkohola, dok je drugi upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.