Motociklista iz Beograda poginuo kod Vladičinog Hana

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista iz Beograda poginuo kod Vladičinog Hana

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda, potvrđeno je danas u policijskoj upravi u Vranju.

Kako je rečeno agenciji Beta, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "honda" beogradske registracije, tokom vožnje prešao u suprotnu traku kolovoza i direktno udario u "reno klio" vranjske registracije, kojim je upravljao 71-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << muškarac iz okoline Vranja.

Vozač motocikla preminuo je na licu mesta.

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici iz Vladičinog Hana i zamenik Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Vladičinog Hana, poginuo motociklista

Izvor: B92, 11.Sep.2019

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda. potvrđeno je danas u PU Vranje...Kako je rečeno agenciji Beta, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "Honda" beogradske registracije, tokom vožnje prešao u...

Nastavak na B92...

Motociklista iz Beograda poginuo kod Vladičinog Hana

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2019

U saobraćajnoj nesreći na državnom putu između Vladičinog Hana i Vranja poginuo je 48-godišnji motociklista iz Beograda, potvrđeno je u policijskoj upravi u Vranju...Kako je rečeno Beti, do nesreće je došlo kada je vozač motocikla marke "honda" beogradske registracije, tokom vožnje prešao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.