Morava više neće biti tužna?

Izvor: OkRadio.rs, 16.Sep.2013, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morava više neće biti tužna?

Nakon emitovanja filma „Tužna Morava“ i svega što je posle toga usledilo, nadležni su odlučili da Južnu Moravu konačno srede i očiste. Naime, gradonačelnik Vranja Zoran Antić i upravitelj Fondacije „Misija odgovornih za budućnost“ Predrag Ćurčić potpisaće u utorak Memorandum o saradnji u okviru realizacije zajedničkih aktivnosti u okviru projekta "Čista Morava - zdrava Srbija". Kako je saopšteno, ideja je nastala na osnovu dokumentarnog filma "Tužna Morava", koji su pre dve godine napravili članovi kluba ekstremnih sportova "Extreme" iz Vranja. U projekat će biti uključeni svi relevantni faktori koji su ključni za ekološku bezbednost i očuvanje vodnih resursa.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje u akciji „Čista Morava-zdrava Srbija“

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2013

VRANJE – Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i upravitelj Fondacije Misija odgovornih za budućnost Predrag Ćurčić potpisaće sutra Memorandum o saradnji u okviru realizacije zajedničkih aktivnosti u okviru projekta „Čista Morava-zdrava Srbija“...Ideja je nastala na osnovu dokumentarnog filma...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.