Monodrama Bitef teatra u vranjskom Pozorištu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Mar.2024, 10:31

Monodrama Bitef teatra u vranjskom Pozorištu

U ponedeljak, 11.marta u 20 sati u Pozorištu "Bora Stanković" biće odigrana monodrama Bitef teatra "Prima facie", sa glumicom Mašom Dakić. Tekst je pisala Suzi Miler, advokatica iz Australije, a režirala je Anja Suša. Ovaj komad se na jedan fascinantan način bavi problemom seksualnog zlostavljanja, pre svega u sudskim procesima.   Nakon  odigrane predstave, održaće se panel diskusija na temu seksualnog zlostavljanja, a učesnici panela biće predstavnik suda, policije, advokat i psiholog/psihoterapeut, kao  i glumica Maša Dakić.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Monodrama u Vranju i panel-diskusija na temu seksualnog zlostavljanja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2024

Večeras od 20 sati na sceni Pozorišta "Bora Stanković" u Vranju biće odigrana monodrama "Bitef teatra" Prima facie sa glumicom Mašom Dakić, po tekstu Suzi Miler i u režiji Anje Suše...Ovaj komad se, navode organizatori, na jedan fascinantan način bavi problemom seksualnog zlostavljanja, pre...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.