Izvor: CrnaHronika.rs, 18.Nov.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić poginuo, drugi teško povređen na skuteru

VRANJE – Maloletni mladić je poginuo, a trinaestogodišnji dečak je u teškom stanju nakon što su skuterom udarili u traktor kod sela Neradovac.Kako je rečeno u Zdravstvenom centru u Vranju, D.N. (17) je podlegao povredama u bolnici, a S.Đ. (13) je hitno prebačen na Neurohirušku kliniku u Nišu.U nedelju popodne hitna pomoć dovezla je dvojicu povređenih. Reč je o mladiću koji je bez obzira na veliki trud lekara koji su radili reanimaciju, preminuo. Drugi mladić zadobio je teške telesne povrede. Dežurni lekari su neke od povreda sanirali, ali je zbog unutrašnjeg krvarenja i teških povreda hitno transportovan na neurohirurgiju u Nišu – izjavila je Beba Kanački, PR Zdravstvenog centra u Vranju.
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Vranja

Izvor: Press, 18.Nov.2012

Jedan maloletnik je poginuo, a jedan je zadobio povrede opasne po život kada su se, vozeći motor, sudarili sa traktorom na putu u selu Neradovac kod Vranja, saopštila je večeras Policijska uprava u Vranju...U nesreći, koja se dogodila oko 16.30 sati, maloletnici D.N. (17) i S.Đ. (13), iz sela Neradovac,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.