Mladić NASTRADAO U ŠUMI

Izvor: OkRadio.rs, 27.Nov.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić NASTRADAO U ŠUMI

Vranje - Dalibor Stojković iz Vladičinog Hana (25), nastradao je u selu Manjak, prilikom seče drva u šumi. Obavljen je uviđaj na mestu nesreće i zaključeno je da se radi o zadesnoj smrti, tačnije nesrećnom slučaju. Dalibor će biti sahranjen u sredu na groblju u Prekodolcu. Ova vest potresla je Vladičin Han, jer je reč o izuetnom i vrednom mladiću. Porodica Stojković, pored Dalibora ima još dva sina.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Mladić iz Vladičinog Hana stradao dok je sekao drva

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2019

Mladić iz Vladičinog Hana, nastradao je u šumi prilikom seče drva za ogrev u ataru sela Manjak kod Vladičinog Hana, potvrđeno je iz policije...Mladić je poginuo na licu mesta, kada je prilikom seče na njega palo stablo...Policija potvrđuje da 25-godišnji mladić nije ni dočekao medicinsku...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.