Mladi u Vranju obeležili svoj dan

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi u Vranju obeležili svoj dan

Volonteri Kancelarije za mlade iz Vranja na sportskom terenu OŠ "Vuk Karadžić" u Vranju održali su centralnu svečanost povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih. 

Obraćajući se okupljenima, koordinator kancelarije Nemanja Dejanović zahvalio je saradnicima i partnerima iz svih organizacija sa kojima Kancelarija deli zajednički cilj, a to je unapređenje položaja mladih ljudi i rad na njihovom aktivizmu.

Čestitajući Dan mladih, zamenik gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dragoljub Stevanović ponovio je da su vrata Gradske uprave otvorena za mlade Vranjance, koji svoje sugestije i primedbe mogu poslati upravo preko prisutnih organizacija i ustanova.

Na manifestaciji je bili postavljeni štandovi na kojima su prezentovane najznačajnije aktivnosti Organizacije Neksus, Centar E8, Generator, Epicentar, MODUS, Omladinski savez, Udruženje za očuvanje starih zanata „Esnaf“, Udruženje za razvoj sportskog plesa „Top dens“, Regionalni centar za talente, Za Naše Vranje, Zdravstveni centar Vranje, Centar za prevenciju Doma zdravlja, Zavod za javno zdravlje Vranje, Savetovalište za mlade, Odbor za ljudska prava, kao i mladi talenti iz Vranja, muzičari, šahisti, karikatursti, juveliri, grafiteri...

Svi oni imali su priliku da mladima i njihovim gostima predstave ćime se bave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.