Mitošević potpisao za Radnik

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitošević potpisao za Radnik

Vranje - Pred sam kraj zimskog prelaznog roka u Radnik iz Surdulice stiglo je još jedno pojačanje. Reč je o nekadašnjem kapitenu Vojvodine Vuku Mitoševiću. Dvadesetšestogodišnji internacionalac koji je karijeru gradio u kazahtanskim klubovima igrao je u Jagodini, a u Surdulicu stiže iz ivanjičkog Javora. Mitošević igra na poziciji zadnjeg veznog igrača a u Radniku će biti do kraja sezone.   Dejan Mirčev, piar Radnika, kaže da se radi se o internacionalcu i vrlo ozbiljnom igraču od koga očekujemo da ozbiljno doprinese kvalitetu ekipe.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Mitošević novi igrač Radnika

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2018

Bivši fudbaler novosadske Vojvodine, Jagodine i Javora Vuk Mitošević karijeru nastavlja u ekipi Radnika iz Surdulice...Superligaš iz Surdulice angažovao je iskusnog vezistu Vuka Mitoševića (27) koji je sa Radnikom potpisao ugovor do kraja tekuće sezone...Prethodnih godinu dana Mitošević je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.