Ministru privrede najviše priznanje grada Vranja

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministru privrede najviše priznanje grada Vranja

Najznačajnija nagrada za Dan grada u Vranju, plaketa „31. januar“, biće dodeljena Draganu Stevanoviću, državnom sekretaru Ministarstva privrede, odlučeno je na sednici Skupštine grada Vranja, na kojoj je usvojena i odluka o dodeli svih javnih priznanja za Dan oslobođenja Vranja od Turaka.

Miroslav Nešić, predsednik Komisije za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja, rekao je da se plaketa uručuje Stevanoviću „za izuzetan doprinos i vrhunska dostiguća >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u oblasti privrede, što je od velikog značaja za razvoj grada Vranja“.

Specijalno javno priznanje sa diplomom i novčanim iznosom od 100 hiljada dinara, biće uručeno Zori Živadinović Davidović, unuci Bore Stankovića, za izuzetne rezultate u oblasti umetničkog stvaralaštva

Na Dan grada, 31. januara, nagrade u vidu diplome i novčanog iznosa od 50 hiljada dinara, biće dodeljene nekadašnjem predsedniku opštine Vranje, Dragoljubu Mitiću, i ranijem direktoru „Jumka“, Vlajku Joviću, za, kako je rekao Nešić, „izuzetne rezultate ostvarene u oblasti privrede i unapređenja proizvodnih delatnosti na teritoriji grada Vranja“.

Javno priznanje „31. januar“ dobiće i Evropski PROGRES za „izuzetnu saradnju sa Vranjem i njihovu pomoć oko velikog broja realizovanih projekata“, kao i Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima koja je gradu pomogla u planovima izgradnje, obnove i rekonstrukcije obrazovnih ustanova.

Sva priznanja biće uručena na svečanoj akademiji, koja će biti održana u sredu, 31. januara u 18 sati u Domu vojske.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.