Minimalac protiv Radnika za nova tri boda Vojvodine, Proleter uverljiv u Vranju

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minimalac protiv Radnika za nova tri boda Vojvodine, Proleter uverljiv u Vranju

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Radnika rezultatom 1:0 u 14. kolu Superlige.

Pred oko 1.000 gledalaca na "Karađorđu", strelac jedinog gola na meču bio je Đurić u 8. minutu.

Gol je postignut dok se gledaoci još uvek ulazili na stadion. Đurić je uputio sjajan volej udarac sa oko 20 metara iskosa sa desne strane i pogodio dalji donji ugao Vasiljevićevog gola.

Radnik je potom mogao da izjednači u 24. minutu, kada je Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobro prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i centrirao, u petercu Vojvodine Zlatanović je natrčao na loptu, ali je ona otišla pored stative. Isti igrač još bolju priliku propustio u 55. minutu. Tada se, nakon centaršuta iz slobodnog udarca u šesnaesterac Vojvodine, lopta odbila do Zlatanovića, koji je ostao sam na oko sedam-osam metara iskosa od gola i potom šutirao, ali ponovo nije bio dovoljno precizan.

Voša je mogla da uzvrati u 69. minutu preko Antića, koji je dobro šutirao, ali je lopta otišla nekoliko centimetara preko prečke. Do kraja meča, igralo se uglavnom na sredini terena, a prave prilike su izostale.

Vojvodini je ovo bila treća uzastopna pobeda i sa 21 bodom i dalje se nalazi na osmom mestu.

Drugi predstavnik iz Novog Sada, klisanski Proleter zabeležio je novi trijumf, ovog puta u Vranju protiv Dinama sa 4:2. Sa 23 boda ovaj tim trenutno je peti na tabeli.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.