Mini gitarijada u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mini gitarijada u Vranju

VRANJE

Vranje je jedan od dvadeset gradova u Srbiji koji će organizovati Mini gitarijadu na kojoj će se kvalifikovati bendovi koji će učestvovati na 51. Zaječarskoj gitarijadi.

Početkom naredne nedelje biće formiran Organizacioni odbor i nakon toga će se znati broj prijavljenih bendova i datumi održavanja koncerata, kaže gradski većnik Mića Mladenović.

Koncerti će biti održani na terenima Sportskog centra i trajaće dva dana. Planirano >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je da za goste koji dolaze iz drugih mesta        bude i kamp.

Promoter ovog festivala Vranjanac, Dalibor Stamenković uputio je poziv neformalnim rok bendovima sa juga Srbije koji žele da učestvuju na takmičenju i steknu pravo za nastup na Zaječarskoj gitarijadi.

Rok za prijavu na mail adresu minigitarijadavranje@gmail.com, je 15. maj. Prijava treba da sadrži kratku biografiju benda i video snimak najmanje dve autorske kompozicije uz tekstove.

„Mi očekujemo da mladi neafirmisani muzičari pokažu svoje umeće i na taj način krenu putem slave i uspeha. Održavanje Mini gitarijade je značajno i sa aspekta turizma i ugostiteljstva grada“, kaže većnik Mladenović.

Pokrovitelj Mini gitarijade je Grad Vranje, a organizator Turistička organizacija Vranje.

Najstariji rok festival u Evropi, Zaječarska gitarijada, biće održan od 29. juna do 1. jula.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.