Milosavljević na čelu Osnovnog suda

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jun.2013, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević na čelu Osnovnog suda

Sudija Srboljub Milosavljević novi je v. d. predsednika Osnovnog suda u Vranju, saznaje OK Radio. Milosavljevića je na ovu funkciju imenovao Dragan Stefanović, odskorašnji novi v.d. predsednika Višeg suda u Vranju. Milosavljević je dužnost predsednika Osnovnog suda preuzeti u petak u podne. Vranjski osnovni sud više godina nema predsednika, a pre Milosavljevića v.d. predsednik je u poslednje tri godine bio sudija Staniša Kačenkov. Milosavljević je rođen 1951. godine u Surdulici. Završio je Gimnaziju u Vranju 1971. i Pravni fakultet u Skoplju 1976. godine. Za sudiju Opštinskog suda u Vranju izabran 1983. godine, ge je radio do 1995....

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novi predsednik Osnovnog suda u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2013

Predsednik Višeg suda u Vranju imenovao je sudiju Srboljuba Milosavljevića za vršioca dužnosti predsednika Osnovnog suda u Vranju, na čijem će mestu zameniti Stanišu Kačenkova.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.