Milorad Veljović  obilazi Kopnenu zonu bezbednosti

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milorad Veljović obilazi Kopnenu zonu bezbednosti

VRANJE/BUJANOVAC/KURŠUMLIJA – Direktor policije Milorad Veljović sa saradnicima, posetiće u subotu i nedelju Kopnenu zonu bezbednosti, gde će se upoznati sa stanjem bezbednosti i obići policijske službenike angažovane na ovom području.Veljović će najpre u suboti obići bazu u Ristovcu, zatim administrativni prelaz na Končulju, policijsko odeljenje u Miratovcu i baze kozjak i Borovac.

U nedelju u jutarnjim satima direktor policije obići će policijsku ispostavu Koponik, prelaz Jarinje i bazu Rudnica. Veljovać će obići i policijsko odeljenje Ribarići .

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veljović: Policija i Žandarmerija garantuju bezbednost

Izvor: Kurir, 27.Jul.2013, 09:53

Koordinacija između pripadnika srpskih snaga bezbednosti i snaga bezbednosti sa Kosova je jedini način da se spreče eventualni incidenti u Kopnenoj zoni bezbednosti, naveo je direktor policije..KURŠUMLIJA - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je danas da su pripadnici policije i Žandarmerije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.