Mihajlović: Za vikend asfaltiranje u tunelu Predejane

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Za vikend asfaltiranje u tunelu Predejane

VRANJE

Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je u Vranju da, u subotu, u Grdeličkoj klisuri na Koridoru 10 počinje asfaltiranje u tunelu Predejane, koji bi trebalo da bude gotov u martu.

„Znate kakvih problema je bilo u tom tunelu, u aprilu prošle godine. Oni su rešeni i nema više kritičnih tačaka. Za vikend počinje asfaltiranje tunela Predejane. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mislim da je to vrlo važno. Grdelička klisura je najteže gradilište u Evropi tamo se radi i dan i noć po bilo kakvom vremenu. Rok za završetak je drugi kvartal ove godine. Što se Grdelice tiče mi smo imali nekoliko situacija koje ni inženjeri, ni fakultet, ni projektanti nisu očekivali“, kazala je ministarka zahvalivši se svima koji rade na tom projektu.

Što se tiče radova na deonici Srpska kuća – Levosoje  završeni su 87 odsto.

„Tu je bilo problema zbog izmene projekta koji se tiče korita Južne Morave što nas je dosta usporilo“, rekla je ministarka koja je u Leskovcu prošle nedelje rekla da “ne zna ” ko su podizvodjači na ovoj deonici .

 Deonica bi trebalo da bude završena do kraja jula, rekla je ona danas

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.