Izvor: Blic, 12.Jun.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: U četvrtak sredstva za početak gradnje jeftinih stanova

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je večeras da bi vlada u četvrtak trebalo iz budžetske rezerve da izdvoji novac za početak gradnje jeftinih stanova za snage bezbednosti, kao i da će radovi početi najkasnije do kraja avgusta. Izgradnja bi prvo trebalo da počne u Vranju i Nišu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi grad na spisku za jeftine stanove, novac iz rezerve

Izvor: B92, 13.Jun.2018, 09:39

Vladičin Han -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da će vlada sutra iz budžetske rezerve izdvojiti novac za početak gradnje jeftinih stanova za snage bezbednosti...Kako je navela, radovi će početi najkasnije do kraja avgusta...Izgradnja bi prvo trebalo da počne u Vranju i Nišu...Mihajlović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.