Mihajlović: Na SPS-u da reaguje

Izvor: Akter, 18.Dec.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Na SPS-u da reaguje

Potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović izjavila je danas da je na SPS-u da reguje povodom uvredljivih pošalica koje su u Vranju funkcioneri te stranke i PUPS-a nedavno uputili na njen račun

Mediji su preneli da su vranjanski gradonačelnik Zoran Antić iz SPS i čelnik lokalnog PUPS-a Gradimir Jovanović tokom skupštinske rasprave o lokalnom budžetu za 2016. uvredili Mihajlovićevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<
"Pustimo SPS da po tom pitanju reaguje, to je stvar njihove političke partije, moj stav je generalno jasan", rekla je Mihajlović novinarima u Privrednoj komori Srbije odgovarajući na pitanje da li će predsednik SPS Ivica Dačić reagovati.

Kako prenose mediji, Jovanović je predložio Antiću da se "nekako približi zgodnoj ministarki, da pomogne da se više odreše republičke bisage za nerazvijeno i privredno posrnulo Vranje", na šta mu je Antić odgovorio - "gradonačelnik je mlad i energičan, može tu još svašta da bude".

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

UVREDLJIVE POŠALICE Mihajlovićeva: Na SPS-u je da reaguje, moj stav je jasan

Izvor: Blic, 18.Dec.2015

Potpredsednica Vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović izjavila je danas da je na SPS-u da reguje povodom uvredljivih pošalica koje su u Vranju funkcioneri te stranke i PUPS-a nedavno uputili na njen račun.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.