Izvor: JUGpress.com, 11.Okt.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinska sestra koja direktora optužuje za seksualno uznemiravanje biće premeštena na drugo odeljenje

VRANJE

Medicinska sestra koja direktora optužuje za seksualno uznemiravanje biće premeštena na drugo odeljenje

„Imamo manjak sestara na drugim odeljenjima i Danijela će, kao pedijatrijska sestra, biti prebačena u Školski dispanzer i ne radi se ni o čemu drugom“, glasio je odgovor direktorke Zdravstvenog centra Vranje Ljiljane Antić, na novinarsko pitanje, vezano za slučaj medicinske sestre D.C.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Ona je dodala da nju kao direktora zanima samo organizacija službe, a druge stvari , kaže “ne istražuje” .

Podrazumeva se da direktor može svakog zaposlenog, bez ikakvog pogovora, da prebaci na drugo radno mesto ukoliko potrebe službe to zahtevaju, smatra ona.

„Više nam je medicinskih sestara potrebno u bolnici i moguće je da će u dogledno vreme biti premeštena u bolnicu. Ponavljam jedino su potrebe službe razlog za premeštaj“, rekla je direktorka Antić.

Reč je o slučaju koji je ovih dana ustalasao ovdašnju javnost i povodom čega je za sada saopštenjem reagovala jedino Narodna stranka, u kome se od nadležnih organa zahteva da „hitno pokrenu postupak i utvrde odgovornost“ doktora u Vranju,  „koga medicinska sestra D.C. i njene koleginice optužuju za višegodišnje seksualno uznemiravanje i mobing“.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.