Matura 2019 : Preventivna akcija policije – VIDEO

Izvor: VOM.rs, 28.Maj.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matura 2019 : Preventivna akcija policije – VIDEO

Matura 2019 : Preventivna akcija policije – VIDEO
MUP Srbije pokrenuo je preventivnu akciju „Matura 2019“ , uoči predstojećih matusrkih večeri. Kampanja ima za cilj smanjenje negativnih posledica prilikom proslava matura. Cilj je da se skrene pažnja javnosti, pogotovo ciljnoj grupi koju predstavljaju svršeni srednjoškolci-maturanti, da na proslavama maturskih večeri ne izlažu sebe i druge opasnostima koje su uzrokovane upotrebom alkohola i narkotika.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na VOM.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampanja Matura 2019: Odrasti! (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 29.Maj.2019, 11:13

Vranje - MUP Srbije je ove godine otpočeo veliku kampanju pod nazivom „Matura 2019“ u kojoj je učešće uzelo nekoliko poznatih ličnosti. Kampanja ima za svrhu preventivno delovanje u cilju smanjenja stope negativnih pojava koje su u vezi sa krajem školske godine i proslave maturskih večeri.    Cilj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.