Masovno HAPŠENJE U DISKOTECI u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 20.Okt.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovno HAPŠENJE U DISKOTECI u Vranju

U toku noći između petka i subote u diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja. Prema navodima prisutnih, ulice oko zgrada „Blok pošta- banka“ bile su blokirane, a u njima je bilo parkirano oko desetak voliza žandarmerije i isto toliko „marica“. Svedoci ovog događaja kažu da se sve odigralo oko ponoći. Iz Policijske uprave Vranje navode da ne mogu da daju nikakve informacije u vezi ovog događaja, jer nije reč o akciji koju su sproveli njihovi pripadnici. Očekuje se da se u vezi čitavog slučaja oglasi centrala Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Batine i masovno hapšenje na otvaranju diskoteke u Vranju

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2018

U novootvorenoj diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, sinoć su pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja...Meta su bili vranjski dileri droge, a među uhapšenima su, navodno, neka zvučna imena sa lokala, osobe koje su u dužem periodu praćene pod...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.